Hej!

Klubben har haft ett hyfsat 2014 med två trevliga rally som lockade till sig " många " startande .

Men vi har också trevliga saker att minnas, vi har ju fått ytterligare medlemmar som ju påverkat klubbens verksamhet i positiv riktning, såsom utveckling av våra rally och flera aktiviteter såsom flera turer med våra motorcyklar, ett forum som flera nyttjat för att meddela sina ideer på körningar etc etc..

Så vi skall se positivt på framtiden för Klubben.

....................................................................................................................................................................................................................................................

Nu är klubbstugan öppen alla måndagskvällar.

Som Ni säkert märkt kommer viss information till Er medlemmar också numera via SMS.

Klubbstyrelsen tar tacksamt emot förslag på aktiviteter som medlemmarna önskar genomföra. Lämpligt forum för detta är på våra månadsmöte.

För att vi skall kunna skriva sådant som bara berör klubbens medlemmar, så har medlemssidan försetts med lösenord.

Nytt lösenord är nu utdelat så alla skall kunna komma åt sidan för att hålla sig uppdaterad på vad som händer i klubben. (för tillfället är lösenord funktionen nere)

Arbetet med vårt nya logga är klar så nu går det att beställa tröjor och t-shirt med vår uppdaterade logga.

Föreningsförsäkringen har tecknats med Sveland för år 2014 - 2015.

Vår gamla internetuppkoppling är avslutad, så använd vår nya mailadress info@tollarps-mc.org

Så har vi rally möte för höstrallyt den 24 augusti, om det finns möjlighet så får ni gärna fixa priser till rallyt.

Årsmötet 2015 är datumet satt till 17/10 kl 18:00 mer om det kommer senare.

Så har det då blivit vår tur.......

Kommunen kommer under mars bevilja våra ansökan om bidrag till dels värmepumpinstallation, dels till golvrenovering i längan. Vi har fått telefonbesked och inväntar nu skriftligt besked efter kultur och fritidsnämndens belut i mars 2015.

Detta genererar inte bara bidrag det genererar eget arbete också. Så vi hoppas på stort deltagande när nu belutet kommer så att vi på ett bra sätt kan få till våra förändringar.

Protokollen för månadsmötena ligger här (fler kommer snart)

Forumet är nu sjösatt och alla medlemmar i Tollarps Mc är välkomna att registrera sig.
Användarnamn och lösenord får ni välja själva men använd helst ert förnamn och första bokstaven i efternamnet eller vad ni kallas för som användarnamn, man kan bara registrera sig med det e-post kontot som ni har i klubben "förnamn.efternamn@tollarps-mc.org" (alla medlemmar har fått en e-postadress har ni glömt det kontakta info@tollarps-mc.org).
Efter registreringen kommer ett e-mail till ert e-postkonto (*@tollarps-mc.org eller till det konto som ni har fått eftersänt till) där ni måste godkänna den innan ni kan skriva i forumet, detta för att vi ska slippa obehöriga som registrerar sig.
Är någon osäker på hur man gör för att registrera sig så kan ni få hjälp en måndagskväll i klubbstugan.
Länk till registrering och forum

http://tollarps-mc.org/phpbb3/index.php

Länk till hur man registrerar sig

M.v.h Styrelsen

Klubben har Bankgironummer 5438-2411

Försäljning av tröjor och skylthållare

Har ni bilder som ni vill ha publicerade på hemsidan och är för stora att skicka med e-post. Då kan ni använda er av Sprend eller FileCentral det kostar inget att använda (gratisversionen) där kan man skicka filer upp till 2 GB (glöm inte att komprimera bilderna till .zip eller .rar format innan ni skickar dom). Nedan är länkar till programmen.

http://sprend.com/ , http://www.filecentral.se/ , http://www.7-zip.org/ , http://zipcentral.software.informer.com/

Länk E-post: http://www.surftown.se/Webmail.asp Har du glömt lösenordet till din e-postadress mejla mig ditt namn på info@tollarps-mc.org så återställer jag lösenordet.

 

 

Tillbaks till huvudsidan